zondag 9 mei 2010

Ik verveel me

En daarom kijk ik maar wat op site die in mij opkomen, zoals:
- Zo zijn de zaken dus gesteld.

Ik heb het gevoel dat ik orkaan degenereer omdat ik ineens de -niet aan te ontkomen- behoefte heb mijn tijd te slijten met dingen als schoonmaken en Grey's Anatomy kijken. Daar durf ik me overigens ook nog gelukzalig bij te voelen! En dat terwijl ik op datzelfde moment ook een boek zou kunnen schrijven.

Misschien is dit slechts mijn variant van de vermaarde 'voorjaarskriebels', want een bijkomstigheid is dat ik van de meest suffe dingen snobistisch en/of week wordt. Ik kreeg laatst bijna tranen in mijn ogen toen een koter met een onuitstaanbaar Amsterdam's accentje een cadeautje voor moederdag kocht in de Hema en ik heb ineens de onontbeerlijke begeerte à la 6 jaar terug Dunya & Desie te kijken.Ben ik ziek?

3 opmerkingen:

Wyts' zei

Gefeliciteerd.
U volgt nu Ezrasaurus
.. check mijn korte zuigende blogje even.
Groeten van Wyts'

Wyts' zei

oxothor .. wat voor woord is oxothor nou weer
in ieder geval .. danke schön voor de reactie en nja zeg ben ik nou een hoer -huilend hoofd-
excuseer, ik ga nu even een doelloos spelletje Robot Unicorn Attack spelen .. loop in een muur en je sterft.
I zeg u adiieuu en tot de volgende keer.

Wyts' zei

Mevrouw Hazke, heb ik me zo straks voor lul gezet door naar jou te zwaaien of heb ik me voor lul gezet door naar iemand die vaag op jou leek te zwaaien, daar bij 'Sis et mar ofso hoe heet dat winkeltje stond jij of de persoon die op jou leek en ik zat bij de .. leeuwenbank ING dinges Nja ga je nog eens wat schrijven
Ik wil ook meeeerrrr! (blogs)
Härtliche grussen