donderdag 18 november 2010

Wat je te wachten stond

(een paar maanden terug).

Schorpioen: Je moeder is er vandoor gegaan met een dikzak, dus nu heb je voor onbepaalde tijd het rijk alleen. Je zoekt een bezigheid die bij de gelegenheid past, maar omdat je niet zo van de hobby’s bent slijt je je tijd op de bank. Genoeg mogelijkheid dus om na te denken over je toekomst.
Jammer. Die heb je niet.

Ram: Je klapt uit de school en geeft te kennen dat je eigenlijk een neger bent. Tot je grote teleurstelling heeft niemand hier moeite mee en veroorzaakt het niet de gewenste consternatie. De zoektocht naar een doeltreffende taboe zal er geen gemakkelijke worden maar, el hombre de la barba es una superestrella en je hebt wel voor hetere vuren gestaan.

Leeuw: Deze maand zie jij alles relatief. Je denkt: de horizon is ook maar een streep. Van dit idee raak je danig in balans en je staat jezelf prompt de meest rebelse daden toe. Zo laat je een snor staan en ga je op tapdansles. Je besluit dat je jouw leven in het vervolg tapdansend door zal brengen en in de eerste plaats lijkt dit een wijs besluit. Dan komt het tot je dat je helemaal niet kan tapdansen en ben je weer terug bij af.

Vissen: Het is een trieste waarheid maar jij lijdt al enige tijd een waardeloos leven.

Kreeft: Het mag geen geheim zijn dat jij in je leven veel te doen hebt gehad met de leeuw. Nu begint hij toch onwel op je zenuwen te werken, met z’n gezaag over tapdansen. Dat geouwehoer hoef jij niet te pikken. Er zit niks anders op dan hem een lesje te leren. Hit it, kreeft!

Tweelingen: Je hebt een crush op je leraar maar hij mot je niet. Je schaduwt hem al weken maar je bereikt daarmee niet het beoogde effect. Op financieel gebied gaat het ook bergafwaarts. Gelukkig ben je niet zo materieel ingesteld. Althans, dat dacht je. Eigenlijk is er niemand te vinden zo materialistisch als jij en wordt het voor jou de komende dagen niets anders dan kommer & kwel. Succes!

Geert Wilders
: Je haar zit kut en het kabinet is nog steeds niet gekaast. Als je vrouw dan ook nog eens ongesteld blijkt wordt het je even te veel. Misschien is een weekje doorwaaien op het eiland Vlieland een idee?

Boogschutter: De sterren waren je altijd al gunstig gezind en ook komende maand is een aaneenschakeling van extatisch genot. Als jij je lokaal instapt schijnt de zon en je leven is, zoals Jordy van Loon dat zo poëtisch weet te stellen, een toverbal. Lekker toch!

Waterman: Helaas is sterrenbeeld Waterman de afgelopen maand verstoten door een indringend stelsel en geëxplodeerd bij een supernova. Geen horoscoop voor jou dus!

Stier: Je probeert iets te camoufleren maar je bent er nog niet precies achter wat. Je at altijd graag abrikozencompote maar deze maand komt het wel eens je neus uit.

Steenbok: Je hoort iets wat je niet mag horen en richt een clubje op voor mensen die dit geheim ook gehoord hebben. Je bent het enige lid.

Maagd: Het tegendeel van wat de naam van je sterrenbeeld doet vermoeden is waar. Je bent een vieze vunzige goorlak en niet bang het te verbergen. Dit resulteert in een hoop uitspattingen van lichaamsappen en nihil hersenactiviteit. Gelukkig lijdt je school hier niet onder.

3 opmerkingen:

Aloys V zei

Mijn vader:" Hahahahaha! geweldig! *slaat om dijbeen* Die meid moet echt boeken gaan schrijven!"

Marjolein zei

Geniaal!

Janoël zei

+1000 voor jou.
Misschien zelfs wel +1001.