vrijdag 3 juli 2009

Profiel: Bridget Maasland, Paris & hun arbeid

Accuraat als een boekhouder bleven Bridget Maasland en haar beste sletje Paris Hilton steeds de routine van de hoertjes-code volgen. Ze vertelden nooit hun namen, noch hun woonplaats en andere voor psychopaten relevante informatie. Nee, wat betreft geheimhouding waren deze sletjes het neusje van de door de kat reeds aangevreten zalm, de poedersuiker op de verrotte fabrieks wafel, de vis in de paella uit het pakje, de pindasaus op de de magnetron bami en kort gezegd: de crème de crème van de lage tarief-stoephoertjes. Door middel van hun geënsceneerde blik van een pooier op zoek naar vlees, keurden deze twee dames hun potentiële klanten goed of af. Uit macht der gewoonte paste deze twee dames steeds hetzelfde criterium toe:
1. Rode neus: next.
2. Glim oor: mag blijven, door naar punt 4.
3. Slechtgeschoren baard met gedeeltelijk lange plukken haar en een grote iris?: next.
4. Is dit persoon voorstelbaar als missing link tussen de homo erectus en homo sapiens?: Geduld is een schone zak, door naar punt 8.
5. Lijkt dit persoon enigszins op Patrick Lodiers?: zoja, next.
6. Pluisje in navel?: next.
7. Neus als een bloemkool?: next.
8. Anderszins een neus die op een groente lijkt?: next.
9. Heeft deze man papavervormige ogen? Bingo, door naar 15.
10. Is deze man bereid om een ijsje voor me te kopen na het sjoelen (zo noemden de twee hun ambacht liefkozend)?: ja, door naar punt 15.
11. Groeit er haar uit zijn oren?: Zoja, ga door naar punt 12.
12. Is de structuur van het haar kartelig en kriebelt het een beetje?: Ga door naar punt 15.
13. Moest hij toen hij klein was ook altijd zo vreselijk huilen bij E.T. dat hij zich verstopte op zijn kamer waar iedereen zijn gekrijs alsnog hoorde en elkander aanstoot, elkaar aankijkend met een augurenlach?: Zoja, ga door naar punt 14.
14. Kent hij al de nummers van George Michaels debuutalbum 'sex at the public toilet' uit zijn hoofd?: Zoja, ga door naar punt 15.
15. Is deze man -en dit is de hamvraag- in het bezit van een piemel? Ja, gefeliciteerd, hij mag door naar de peeskamerrrrr! Oftewel tegel nummer 48. Uhu.De volgende aflevering gaan we verder met de persoonsanalyse van deze bejubelde stoephoertjes.

Geen opmerkingen: